Brutale 800 RR America

Brutale 800 RR America

OLASZ STÍLUS, AMERIKAI ÉRZÉS

Hengerek3
Hengerűrtartalom (CC)798
Lóerő (LE)140
maximális sebesség (Km/h)244
Önsúly (Kg)175
Ár (Ft + Regadó + Fh.)5.990.000

Brutale 800 RR America

Olasz stílus, amerikai érzés

Hengerek3
Hengerűrtartalom (CC)798
Lóerő (LE)140
maximális sebesség (Km/h)244
Önsúly (Kg)175
Ár (Ft + Regadó + Fh.)5.990.000

SZÍNEK

MICALIZED BLUE AMERICA/WHITE/RED

MŰSZAKI ADATOK

Motor típusHáromhengeres, 4 ütemű, 12 szelep
Váz típusTérhálós acélváz, öntött alumínium alsó résszel
Hengerűrtartalom798 cm3
Első futóműMarzocchi 43mm-es “UPSIDE DOWN” Minden irányba állítható teleszkóp villa
Max teljesítmény103 kW (140 LE)  – 12.300 ford/perc
Hátsó futóműProgresszív Sachs, központi rugóstag (minden irányba állítható)
Max forgatónyomaték87 Nm (8.887 kgm) – 11.100 ford/perc
Első fék + ABSØ 320 mm dupla féktárcsa, Brembo féknyergekkel
Motor menedzsmentMVICS 2.0 befecskendező rendszer, 8 fokozatban állítható kipörgésgátlóval
Hátsó fék + ABS Ø 220 mm féktárcsa
VáltóasszszisztensMV EAS 2.0 (Elektronikus gyorsváltó, föl és leváltást is segíti)
Maximális sebesség244.0 km/h
ErőátvitelTöbbtárcsás, olajfürdős csúszókuplung
Önsúly175 Kg

TOVÁBB FEJLESZTETT ERŐFORRÁS

A speciális kiadás a Brutale 800RR továbbfejlesztett változata. A soros 3 hengeres motor teljes frissítést kapott a jobb teljesítmény és az egyszerű használhatóságot szem előtt tartva. Új váltó, új fogaskerekek, újraprogramozott motorvezérlő elektronika és kipörgésgátló elektronika.

OLASZ STÍLUS, AMERIKAI ÉRZÉS

Az Egyesült Államoknak és a márka történelmének tisztelegve a Brutale America ugyanazt a grafikát ábrázolja a tankon, amely az 1973-as 750S-ben jelent meg.

TRADÍCIÓ ÉS MODERN DESIGN

A különleges, gyöngyházfényű, metálkék festék az első megkülönböztető elem, de még számos olyan részlet van, amely hozzájárul a Brutale America kinézetének és elegáns arányainak hangsúlyozásához.

GUMIÉGETÉS ÉS FELSZABADULT
ÉRZELMEK

Óceánok, hegyek, városok és még fel nem fedezett területek: Amerika az inspirációt, a varázslatot jelenti hajnaltól egészen szürkületig. Történelem, sebesség, égett gumi illat, és a szél fúj az arcodba, a motor letámasztva a homokban, a tengerparton.

VERSENYTECHNOLÓGIA UTCÁRA

Brutale Amerika soros háromhengeres motorja kitűnő példa arra, amikor versenypályára fejlesztett technológiákat alkalmaznak utcai motorokban. A kompaktsága, az extrém módon lecsökkentett súlya, az ellentétes irányba forgó főtengelye – egy világpremier az MV Agustától a három hengereseken – életlenség csökkentése az irányváltoztatásnál, kanyar bemenetel hatékonyságának növelése: ezek összeadódva egy kedvezőbb teljesítményhez és intuitív kezelhetőséghez vezetnek.

A TÖKÉLETESSÉGET VEZETVE

110 lóerő 11500-as fordulaton és 83 Nm maximum nyomaték 7600-as fordulaton érhető el. (25%-al több, mint az előző modellen) 90%-uk elérhető már 3800-as fordulattól: a lehető legjobb egyensúly a könnyű kezelhetőség és teljesítmény között.

IRÁNYÍTS TE!

Az MVICS elektromos irányítórendszer, MV Agustának a saját előírásaihoz fejlesztve, tartalmazza a tehetetlenségi platformot és a Ride By Wire gázadást. 4 motor beállítás, 3 előreprogramozott és egy testreszabható, ezek segítik a Brutale Amerikát ahhoz, hogy minden körülmény között a legjobbat nyújtsa. 8 szintű kipörgésgátló rendszer biztosítja a lehető legjobb teljesítményt és biztonságot bármilyen is legyenek az utak állapota.

A BIZTONSÁG SZÁMÍT

A legújabb generációs, kétcsatornás BOSCH 9 PLUS ABS kompakt és rendkívül könnyű,ez két olyan tulajdonsága, amely ideális sportos motorosok számára. Az RLM (hátsó kerék felemelésének mérséklése) szabályozza az első fék működését annak érdekében, hogy a hátsó kereket a szélsőséges fékezési körülmények között is megőrizze a talajon.

Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3
Slide 4
Slide 4
Slide 5
Slide 5
Slide 6
Slide 6